MENU 13-15.11.2019

WTOREK

ŚNIADANIE: płatki na mleku, kanapeczki

ZUPA: zacierkowa

II DANIE: schabik pieczony w  sosie własnym, kasza bulgur,  surówki

VEGE: łazanki

PODWIECZOREK: pancake z serkiem waniliowym 

ŚRODA

ŚNIADANIE: tosty, sałatka grecka, herbatka, 

ZUPA: barszcz biały

II DANIE: kotlet mielony z indyka, ziemniaki puree, buraki 

VEGE: cieciorka w warzywach

PODWIECZOREK: smoothie z mango, racuchy żytnie

CZWARTEK

ŚNIADANIE: kakao, bułka wrocławska, ser żółty, szynka, warzywka

ZUPA: pieczarkowa

II DANIE: forszmak, kus- kus, czerwona kapustka

VEGE: Ryż z jabłkiem i cynamonem oraz polewą jogurtową

PODWIECZOREK: twarożek z dżemem i pieczywko

PIĄTEK

ŚNIADANIE: pasta jajeczna, serek ziołowy, pieczywo, herbatka, warzywa

ZUPA: kapuśniak,

II DANIE : makaron z łososiem, risotto warzywne z sosem słodko-kwaśnym, 

PODWIECZOREK: ciasto drożdżowe ,  sok jabłkowy

 

W sprawach związanych z opłatami za wyżywienie proszę kontaktować się z Panią Magdaleną Piekutowską tel. 516 921 100